Ορειχάλκινα Φωτιστικά ΝΕΟΝΑΚΗΣ - Ancient Greek Furniture

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Νεονάκης Φωτιστικά

Χειροποίητα φωτιστικά,
σε πρωτοποριακό σχεδιασμό του Σταύρου Νεονάκη.
Καλύπτουν κάθε ανάγκη εσωτερικού φωτισμού, και κοσμούν τον χώρο, συνδυάζοντας την τέχνη, την αισθητική, και την απόδοση.
Πρώτο υλικό κατασκευής είναι ο χυτός ορείχαλκος, και το μασίφ προφίλ μαζί με γυαλιά, κρύσταλλα και οπαλίνες. Είναι έργα τέχνης που βρίσκονται σε απόλυτη σχεδιαστική και ποιοτική συσχέτιση με τα έπιπλα, αλλά και συμβατά με όλα τα στυλ επίπλωσης. Αποτελούν αυτόνομες επιλογές ποιότητας για κάθε σπίτι ή γραφείο.
Τυπολογία και μεγέθη.
Στη συλλογή των φωτιστικών ΝΕΟΝΑΚΗΣ υπάρχουν "αρχαϊκά" πρότυπα ΛΥΧΝΩΝ και ΛΥΧΝΟΥΧΩΝ, και όλες οι κατηγορίες  σύγχρονων φωτιστικών, σε απλές ή περίτεχνες συνθέσεις, με φυσικά  διακοσμητικά μοτίβα. Τα σώματα διακοσμούνται με στοιχεία της φύσης (κρίνοι κισσοί ελιά λωτός) ή μυθολογικά θέματα, σε μια σύνθεση με χειροποίητες αλυσίδες και όμορφες καταλήξεις οροφής.
Πολύφωτα κρεμαστά, και φωτιστικά οροφής, σε μεγέθη ανάλογα των χώρων, εκδόσεις σε 4φωτα, 6φωτα, 8φωτα, 12φωτα και ειδικές κατασκευές με πολυεπίπεδα 18φωτα και 24φωτα. Ανάλογα με την αρχιτεκτονική και την αισθητική του χώρου τα φωτιστικά κατασκευάζονται απο ξύλο με διακόσμηση ορειχάλκινων στοιχείων και ενσωματωμένα γυαλιά ή spots.
Στη συλλογή περιλαμβάνονται επίσης φωτιστικά δαπέδου, (λυχνούχοι) λάμπες, απλίκες, φανάρια καί κηροπήγια.

 
 
map
 

Πνευματικά δικαιώματα © ΣΤΑΥΡΟΣ Ν. ΝΕΟΝΑΚΗΣ.
13 Χιλ Ε.Ο Αθηνών Λαμίας - ΒΙΟΠΑ Μεταμόρφωσης - Αμαλιάδος 2 - (Σωρού) 
Σχεδιασμός κατασκευή ιστοσελίδων-κείμενα-γραφικά-επιμέλεια: Γ. Α webmaster

  ......
Δημοσιεύσεις
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού