Επιπλα Γραφείου - Ancient Greek Furniture

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Έπιπλα  και κατασκευές  για χώρους εργασίας,
υποδοχής, και φιλοξενίας, που σχεδιάστηκαν απο τον Σταύρο Νεονάκη για να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες, να δώσουν το επιθυμητό ύφος, και να δημιουργήσουν τον άνετο χώρο μέσα στον οποίο οι άνθρωποι θα εργαστούν και θα δημιουργήσουν.
Η πρόταση του είναι Ελληνική, αποδίδει ποιότητα στο περιβάλλον εργασίας, και αφορά κινητά έπιπλα κάθε είδους, επίτοιχες κατασκευές, συνολική διαμόρφωση χώρων, και υλοποίηση ανεξάρτητων αρχιτεκτονικών μελετών.
Πολλά δημόσια κτίρια τράπεζες και καταστήματα εχουν απολάβει τις μελέτες και το εργο του.
Πέρα από τα σταθερά σχέδια γραφείων, τραπεζών συμβουλίου, καθισμάτων, σαλονιών, ερμαρίων, αρχειοθηκών, βιβλιοθηκών, κλπ, που εχει δημιουργήσει, σχεδιάζει κατά περίπτωση και υλοποιούνται νέες και πρότυπες κατασκευές, με την ιδιαίτερη αισθητική, τα υλικά και τα χρώματα που επιβάλλει το κύρος, και η σημαίνουσα θέση των ανθρώπων που θα τα χρησιμοποιήσουν.
Εφαρμόζει την εργονομία και την ανθρωπομετρία, πάνω στις κλασσικές φόρμες, δουλεύει με φυσικό ξύλο, δέρμα και ορείχαλκο, και με την τέχνη του χεριού αποδίδει για χρήση έπιπλα και ειδικές κατασκευές με πραγματική αξία.
Εκτός των άλλων, δημιουργεί την διαφορετική "εικόνα" που χρειάζεται κάθε επιχείρηση για την προβολή της, με συγκριτικά πλεονεκτήματα τον σωστό σχεδιασμό και την ποιότητα.


Ειδικές κατασκευές
Για προσωπικούς χώρους εργασίας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται μόνιμα έπιπλα προσαρμοσμένα στις αισθητικές απαιτήσεις των χρηστών και στις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης. Αυτά είναι επίτοιχα έπιπλα, βιβλιοθήκες, ερμάρια, επενδύσεις, εσωτερικές θύρες, χωρίσματα και ψευδοροφές.
Τα σχέδια βασίζονται στις φόρμες των κλασσικών επίπλων ή σε άλλη περίπτωση ανταποκρίνονται στις φορμαλιστικές υποδείξεις των ενδιαφερομένων.

 
map
 

Πνευματικά δικαιώματα © ΣΤΑΥΡΟΣ Ν. ΝΕΟΝΑΚΗΣ.
13 Χιλ Ε.Ο Αθηνών Λαμίας - ΒΙΟΠΑ Μεταμόρφωσης - Αμαλιάδος 2 - (Σωρού) 
Σχεδιασμός κατασκευή ιστοσελίδων-κείμενα-γραφικά-επιμέλεια: Γ. Α webmaster

  ......
Δημοσιεύσεις
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού